En ny start

E

Da jeg møtte min kone (Carmen) i en alder av 26 år, druknet jeg i et hav av gjeld! Jeg er nå gjeldfri og mangemillionær. I løpet av denne prosessen oppdaget jeg at penger kan bli et flott verktøy. Den tar deg dit du måtte ønske, men du må bli sjåføren. Lek nå, betal senere-prinsippet fungerte ikke for meg. Mine feil tankesett overfor penger tok meg dypere i gjeld!

“Bruk aldri pengene dine før du har dem.” – Thomas Jefferson

4 livreddende måter til en ny start

Min kone hatet gjeld, jeg var ok med det. Dette førte til intens strid i ekteskapet vårt til å begynne med. Jeg avskydde å jobbe tre jobber for å bli fri.

1. Dedikere til en ny måte å leve på

Ordboken er det eneste stedet du vil finne suksess før jobb. Jeg trodde min forrige livsstil var å leve, men jeg skjønte ikke at jeg var i et fengsel. Jeg bestemte meg for at frihet var en bedre måte å leve på, så jeg skrev gjelden min på papir og la den på kjøleskapet vårt.

“Hastigheten på suksessen din begrenses bare av ditt engasjement og hva du er villig til å ofre.” – Nathan W. Morris

Hver gang vi betalte ned noe gjeld, satte jeg en strek gjennom den gamle summen og skrev ned neste beløp. Jeg trengte den visuelle påminnelsen for å motivere til en endring i livsstil.

2. Utdanne deg selv til å reise seg

Jeg foraktet også lesing. Da vi startet prosessen begynte jeg å lese bøker for å utvikle meg. Tankene mine begynte å bli frie! Da jeg begynte å investere i kunnskap ble mine interesser utvidet på mange måter!

“Rikke mennesker lærer og vokser hele tiden. Fattige mennesker tror de allerede vet.” – T. Harv Eker

Den kombinerte oppmuntringen av å se bøker (jeg ville lese) hoper seg opp og gjelden går ned, ga meg et nytt fokus. Jeg begynte å reise meg og forandre meg til det bedre.

3. Tro på drømmene dine

Gjeldsfrihet ble en mulighet, så jeg begynner å drømme om større ting. Jeg skjønte at det krever like mye fantasi for å vokse gjeld som for å bygge rikdom! Jeg så familien vår med investeringer, land og rikdom.

“Tomme lommer holdt aldri noen tilbake. Bare tomme hoder og tomme hjerter kan gjøre det.” – Norman Vincent Peale

Gjelden vår ble mer enn halvert. Da jeg så prosessen fungere, ga dette bensin til drømmene mine. Bildene var i ferd med å bli en realitet!

4. Ta alle nødvendige skritt for å starte på nytt

Planen vår var enkel. Jeg ville jobbe tre jobber til gjelden var borte. Så ville jeg jobbe med to jobber for å tjene til livets opphold og bygge rikdom. Mange elsker å ønske, men det er de som planlegger og handler som ser drømmene sine gå i oppfyllelse!

“Ikke fortell meg hva du verdsetter, vis meg budsjettet ditt, så skal jeg fortelle deg hva du verdsetter.” – Joe Biden

Vi begynte å pusse opp hjemmet vårt, startet en liten bedrift, la penger i investeringer. I dag er jeg en ny person!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta