I Stack Silver: The News Is A Lie

I

Jeg stabler sølv fordi nyhetene er løgn

Jeg stabler sølv fordi det er sunn fornuft. En person må leve i en boble for å ignorere hendelsene vi ser og hører hver dag. Jeg har lært at mainstream nyheter ikke er annet enn propaganda. En person trenger bare å observere måten forskjellige nyhetskanaler rapporterer den samme historien. Hvis du ser en nyhetsrapport på en nyhetskanal, er den helt annerledes enn det som rapporteres på en annen kanal. Det jeg har funnet ut er at nyhetskanaler er som å lytte til en radiostasjon for musikk. Vi velger å bare stille inn på det vi er enige i. Nyhetsselskapet en person velger å bruke, passer vanligvis bare til synspunktet en person ønsker å høre. Jeg stabler sølv fordi nyhetene er løgn.

Det er ingen nyheter med sannheten og det er ingen sannhet med nyhetene

Hvis du hater Trump, hører du på en hat -Trump -nyhetskanal. Hvis du elsker Trump, stiller du ikke inn på kanalene. En Trump-elsker vil se på ‘nyhetsrapporter’ fra ‘nyhetsbutikker’ som rapporterer om Trump-temaer. Uavhengig av din politiske mening, vil de fleste være enige om at det er agenda-drevne “nyheter” -stasjoner.

Du vil definitivt ikke finne grunnen til å stable sølv på vanlige utsalgssteder fordi det hele er bokstavelig talt propaganda. Dessverre får mange sine ‘nyheter’ fra sosiale medier for å gjøre ting mye verre. Det er virkelig ingen sannferdig nyhetsorganisasjon. Det den amerikanske offentligheten og verden ser, er bare en agenda-drevet maskin. Den maskinen vil overbevise deg om at sølv er en fryktelig investering. Den gjennomsnittlige amerikaneren vil fortelle deg at selv om sølv har verdi tror de at det ikke er penger.

Nyhetene er en spøk

Jeg er IKKE republikaner, og jeg er heller ikke demokrat. Likevel er det allment kjent at mediene er kontrollert. Det er skjulte krefter som fremmer dagsorden for maktene som kontrollerer alle aspekter av det amerikanske livet. Jeg vil ikke diskutere denne oppfatningen fordi virkeligheten er overalt. Skoler, bøker, sosiale medier, fjernsynsprogrammer … Jeg stabler sølv rett og slett fordi det jeg ser på nyhetene ikke er basert på virkeligheten.

Hele verdensmediene er en agenda-drevet maskin. Når jeg begynte å skrelle bort agenda-drevne motiver det jeg så, vekket meg … Mitt ønske om å stable sølv har vokst fordi jeg ser hva som kommer gjennom historiens prisme. Du kan avvise meg som en loon, og hvis du gjør det, bryr jeg meg virkelig ikke. Men du skylder det deg selv og familien din å i det minste tenke åpent. Studer økonomisk historie. Se på Weimar -republikken. Ta et øyeblikk og se på hvordan Romerriket kollapset da de ødela valutaen. Avvis meg hvis du vil, men du kan ikke avvise historien.

Min besettelse for sølvstabler begynte med at jeg første gang hørte uttrykket fiat valuta.

Jeg stabler sølv på grunn av historien

Alle ting begynte å falle på plass da jeg tilfeldig så på 10 -delers serien The Hidden Secrets of Money fra Mike Maloney. Denne serien med videoer er veldig godt laget og forklarer amerikanske dollar gjennom historiens prisme. Det jeg lærte, sjokkerte ikke bare meg … det forandret hele mitt daglige liv. Innholdet i videoen (og hele serien) sjokkerte bevisstheten min. Når jeg begynte å se hvordan historien har utspilt seg, innså jeg at jeg har vært en fungerende leie siden jeg begynte for mange år siden. Hele finanssystemet har blitt rigget mot alle oss innbyggerbønder. Enkle små fakta som inflasjon er løgn. Inflasjonen er ikke “normal”. Den er produsert for å holde amerikanske dollar i live og gjøre de velstående enda rikere. Inflasjon er bare en stille skatt som får de beste 1% av rikdommen i Amerika til å bli de beste 1%. Når jeg sier dette høyt sier mange at jeg bare er gal. En ‘konspirasjonsperson’. Likevel sa Voltaire dette, og han levde for over 300 år siden. Silver var rundt tusenvis av år før han kom med den berømte uttalelsen.

Voltaire sitat

“Papirpenger går til slutt tilbake til sin egenverdi: null”

Snart vil historien gjenta seg selv når dollaren krasjer. Hyperinflasjon kan allerede ha grepet seg og slutten har begynt. Den truende tilbakestillingen kan være i dag eller mange dager fra nå. Den skjulte sannheten er at den ikke kan stoppes. Verdensgjelden er bare for store og samfunnet for korrupte. Jeg pleide å tro at bare Amerika var konkurs, men det er hele finanssystemet for hver nasjon på kloden. Historien viser oss at en fiat -valuta ikke kan overleve. Historien viser oss også at det amerikanske finanssystemet er i ferd med å oppleve en ny tilbakestilling. Jeg er enig i det jeg hørte Mike Maloney si i går. Det som vil skje med sølvprisen vil være “mellom astronomisk og uendelig”.

Historien kommer igjen

En av grunnene til at jeg stabler sølv er at jeg har lært at USA er kontrollert av en liten gruppe velstående individer. Du kan rulle øynene og avvise, men det er ditt valg. Jeg vet hva som vil skje når dollaren krasjer og den kommer til å krasje.

Vi vet bare ikke når dollaren krasjer. Jeg stabler sølv for å overleve når den tiden kommer. Jeg håper jeg får tid til å stable mer sølv, men ingen vet når timen kommer. Jeg har hørt at du ikke kan spise sølv som er det dummeste jeg noen gang har hørt. Mitt enkle svar er at jeg stabler sølv og jeg lagrer mat og vann.

Jeg stabler sølv fordi jeg forsket og sannheten er rett foran øynene våre. Den triste delen er at de fleste bare avviser det og gjør ingen forskning. ‘Sannheten’ er bare akseptert og dagliglivet går videre. John Q. Public ser på nyhetene og svelger historien og fortsetter med dagen. Jeg lurer på om American Idol kommer på igjen? (Brød og sirkus)

Grunnen til at jeg stabler sølv er at jeg ikke bare ser på å ha sølv som en måte å overleve på, men også for å trives når tilbakestillingen skjer. Og tilbakestillingen vil skje.

Denne artikkelen er en del av en serie.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta