UBI og MLK

U

Jeg synes det er fascinerende (på en måte sosialt eksperiment) de fanatiske, lidenskapelige reaksjonene jeg mottok fra mine “venner” på FB da jeg postet presidentvalgte Joe Bidens “politricks” om stimulanssjekkene. Jeg la bevisst ut kommentaren 15. januar (MLKs bursdag). Hvorfor? MLK var en hard talsmann for Universal Basic Income (UBI) i løpet av livet. Med andre ord, vi bør få minst 2K per måned under pandemien i stedet for en foreslått 2K for et enkelt år. Spennende nok gir andre OECD -land sine innbyggere så høyt som 7K per måned i UBI. I desember har australske borgere fått 24K siden pandemien i akkumulert UBI.

Hvis du tenker i øre, får du øre! Hvis du tenker i dollar, får du dollar!

La oss ikke nøye oss med en cent vin, fem cent vin og ti cent vin. Tvert imot, la oss gå for dollarvin! Ikke nøy deg med en liten forandring! Ikke selg deg selv billig! Ikke nøy deg med mindre!

Hva ville MLK ha gjort?

Han ville ta til orde for en UBI som han ivrig gjorde i løpet av livet.

Når det er sagt, kom på Bidens og Dems rygg for å leve opp til MLK’s Dream i aksjon, ikke bare i ord.

Og for dere som fortsetter å kalle meg en lukket republikaner, samlet jeg inn og donerte over 1 000 dollar (offentlig rekord/dokumentert) til Biden-Harris-billetten. Så jeg legger pengene mine der munnen min er … Og jeg vil komme på saken deres på samme måte som andre interessegrupper får på saken deres.

Ja, Biden-Harris og Dems kan gjøre mer for det døende og lidende amerikanske folket på samme måte som MLK holdt JFK og LBJ ansvarlig i løpet av livet. Og for sine handlinger betalte han med livet.

Jeg er ingen MLK, men jeg vil ikke bøye meg. Jeg vil ikke bryte. Jeg vil aldri trekke meg tilbake. Jeg vil aldri, noen gang overgi meg til andre demokrater (Blue MAGAs) når jeg fremhever demokratenes “politikk”.

Det knirkende hjulet får mest olje.

MLK stod opp for LBJ selv etter at sistnevnte presset seg gjennom Great Society. Akk, fryktelige styrker drepte MLK på tampen av hans store marsj til Washington, DC. Han planla at både svarte og fattige hvite skulle marsjere med ham. Og en av planker for den store marsjen var UBI.

Gratulerer med MLK -dagen – la oss ikke bare feire det, men leve det!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta